2011. november 6., vasárnap

Megérkezésünk

Kedves Olvasók!
Eszti jelentkezik Hollandiából, Sneekből, a mi kis szállásunkból.
Reggel (hajnali) 7kor indult a repülőnk, Budapest Liszt "Ferihegy" 2B-termináljáról és meg sem álltunk Amsterdamig. A pilóta úr nagyon ügyes volt, én személy szerint nagyon élveztem a repülő utat. Egy és egy háromnegyed óra volt az út. Kaptunk enni, inni, kibírtuk.
Mikor megérkeztünk, tátottuk a szánkat milyen hatalmas reptérre értünk, le is jártuk a lábunkat rendesen. Majd 2 óra múlva jöttek értünk kisbusszal és vittek minket át a mi kis szálláshelyünkre. Az út nagyjából másfél óra volt.
Mikor megérkeztünk Sneekbe, körbenéztünk, megnéztük a vonat állomást és besétáltunk a városka belsejébe. Mint egy kihalt, elhagyatott falu, zárt butikokkal. (tudniillik vasárnap semmi nincs nyitva) Szép volt jó volt, majd később tudunk nézelődni és bevásárolni.
Elfoglaltuk a szobáinkat, kipakoltunk. Később rájöttünk, hogy 18 fok van és kabátban ülünk a nappaliban, DE megoldottuk. Most 24 fokban kényelmesen ülök a kanapén, írom a kis bejegyzésemet, Ági mellettem és újságot olvas. Elég kis nyugis esténk van ma. Holnap 8kor kelés, 9kor indulunk és bejárjuk a nagyvilágot!
Első nap közel 120 képet csináltunk 3-man összesen. Lesz mit megosztani itt a blogon is :)
Biró Eszter jelentkezett Sneekből. Később még jelentkezem, a szót átadom kollégámnak.