2011. november 1., kedd

Sziasztok fiúk, lányok és persze Tanár-társaink! :) Végre felfedeztem én is, hogyan kell ide írni. Úgyhogy most összeszedem gondolataimat, hogy megosszam Veletek, mennyire örültem a hírnek, mikor engem is "beválogattak". Emléxem, mikor szóbelin voltunk soron, utolsóként hallgattak meg a tanárok.. Élveztem a beszélgetést! Jó kedvem volt utána, s ha jól emléxem a nap is valahogy szebben sütött aznap. Ezután tudom siettem gyorsan, mert aznap utaztam el 10 napra Franciaországba síelni, amit a suli megengedett, hogy ennyi ideig távol legyek. (Nagyon köszönöm!!) :D Azt hiszem ennyi idő alatt az eredmény meg is született.. Csak én nem néztem az email-jeimet, mivel elfelejtettem, hogy hogyan fognak majd értesíteni. Franciából megérkezve az email fiókomban tömérdek mennyiségű levelet találtam, persze tipikusan telis-tele "fölös" üzenetekkel.. DE! Ott lapult Juba Nagy Ágnes email-je is. Megnyitottam és alig volt pár sor. Elolvastam egyszer, kétszer, háromszor, négyszer, ötször, hatszor, hétszer... Leírhatatlan, mennyire örültem neki! :) Ekkor jöttem rá arra, hogy milyen nagy előnyt jelent, ha valaki egy saját idegen nyelvvel rendelkezik!
Nos, számomra még mindig hihetetlen ez az egész, hogy bekerültem,
és hogy részt vehetek ezen a hollandiai tanulmány úton.:) Amikor elolvastam az e-mail-t, amiben az állt, hogy bekerültem a szerencsés kiutazók közé, egyszerűen nem hittem a szememnek... De pár másodperc után hirtelen kitört belőlem a boldogság, és még azon a napom értesítettem minden közel álló ismerősömet - a kiutazás sikeréről:) Úgy gondolom, hogy ez egy igazán nagy lehetőség az élettől.
Ami kicsit rossz lesz, az az hogy ennyi ideig távol leszünk a szeretteinktől...:( de hát az is igaz, hogy egyszer adódik ilyen lehetőség az életben amit kár kihagyni:)
Most pedig...már csak napok vannak hátra indulásig:))) Elmondhatatlanul várom már hogy kiutazzunk, hogy szakmai tapasztalataimat bővítsem, hogy egy új országgal annak kultúrájával megismerkedhessek!